Megújult portfólió
Megbízható minőség

RÓLUNK

Fontosnak tartjuk, hogy egy vállalkozás lépést tudjon tartani a világ trendjeivel és ügyfelei igényeivel, ezért cégünk működésének 30. évét követően újabb korszakot nyitottunk.

Stúdiónk a folyamatosan változó igényekre reagálva hangstúdióból átalakult sokoldalú kreatív stúdióvá, mely számunkra is figyelemre méltó utazás volt. Az új kihívások, feladatok inspiráltak minket, hogy a megújulással a megszokott minőséget is garantáljuk.

Szolgáltatásainkat kibővítettük, hogy ne csak vállalati hangfelvételeket, hanem magával ragadó vizuális tartalmakat is készítsünk. Az átalakulás számunkra nagy változást jelentett, mivel lehetővé tette, hogy ügyfeleinknek a legkülönfélébb igényeknek megfelelő, átfogóbb szolgáltatáscsomagot kínáljunk.

Büszkék vagyunk arra, hogy elértük célunkat, hogy ügyfeleink audio- és vizuális tartalmi igényeinek teljes körű szolgáltatójává váltunk. Átalakulásunk új lehetőségeket nyitott meg számunkra, és izgatottan várjuk, hogy továbbra is a lehető legjobb szolgáltatásokat nyújthassuk ügyfeleinknek.

HANGFELVÉTEL ÉS ZENEI PRODUKCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK

Ezek a szolgáltatások magukban foglalják a hangalámondást, zeneszerzést, sound designt, hangkeverést és optimalizálást, amelyek együttesen hozzájárulnak különböző célokra: videók, reklámok és műsorok számára készített audiotartalmak professzionális előállításához és utómunkájához.

HANGFELVÉTEL

REKLÁMSPOTOK
ONLINE HIRDETÉSEK
VIDEO SZINKRON / NARRÁCIÓ
HANGOSKÖNYVEK
OKTATÓANYAGOK
IVR MENÜRENDSZEREK

ZENEI PRODUKCIÓ

TV ÉS SZÍNHÁZI PRODUKCIÓK
FILMZENE / ZENESZERZÉS
AUDIO BRANDING / JINGLE
SOUND DESIGN

HANGUTÓMUNKA

VÁGÁS, SZERKESZTÉS, EFFEKTEZÉS
HANGKEVERÉS ÉS OPTIMALIZÁLÁS
RÖVID ZENEI VERZIÓK KÉSZÍTÉSE
ZENEI HANGANYAG ÖSSZEÁLLÍTÁSA

DESIGN ÉS MULTIMÉDIA SZOLGÁLTATÁSOK

Ezek a szolgáltatások magukba foglalják az ügyfeleink igényeinek megfelelő kreatív koncepció megalkotását, fotózás illetve forgatás teljes körű szervezését és kivitelezését, illetve animációs videók és 3D grafika készítését.

DESIGN

Illusztráció
LOGÓTERVEZÉS
GRAFIKAI TERVEZÉS
3D design / modellezés
animáció

FOTÓZÁS

KAMPÁNYFOTÓZÁS
TERMÉKFOTÓZÁS
KATALÓGUS FOTÓZÁS
SOCIAL MEDIA FOTÓZÁS
LIFESTYLE / BRAND FOTÓZÁS

FILMGYÁRTÁS

VÁLLALATI VIDEÓK / IMage filmek
reklámfilmek / KAMPÁNYFILMEK
speciális kamerafelvételek
RIPORTFILM / INTERJÚ VIDEÓ

MIÉRT VÁLASSZ MINKET

ÜGYFÉL ELÉGEDETTSÉG:
Folyamatosan dolgozunk azon, hogy ügyfeleink elégedettek és sikeresek legyenek. Mindig elérhetőek vagyunk, hogy kérdéseikre válaszoljunk és eloszlassuk aggodalmaikat.

RUGALMAS HOZZÁÁLLÁS:
Szolgáltatásainkat minden projekt sajátosságaihoz igazítsuk, mindig figyelmesen meghallgatjuk ügyfeleink igényeit, és személyre szabott megoldásokat kínálunk.

GYORS TELJESÍTÉS:
Tudjuk, hogy az időd értékes, így cégünk hatékony gyártási folyamatai a szigorú határidők betartását is garantálják, hogy ügyfeleink mindig pontosan és minőségben kapják meg az elkészült anyagot.

MEGALAPOZOTT TAPASZTALAT:
Portfóliónk sokféle projektet tartalmaz. Mindegyik tapasztalat értékes számunkra, hiszen segít abban, hogy új felkéréseinkből a lehető legjobb eredményeket hozzuk ki.

ADATVÉDELEM ÉS TITOKTARTÁS:
Ügyfeleink biztosak lehetnek benne, hogy üzleti adataik és szellemi tulajdonaik nálunk biztonságban vannak. Szigorú titoktartási elveink és protokollok garantálják, hogy mindig szakszerűen és bizalmasan kezeljük az adatokat.

EGYÜTTMŰKÖDÉSI FELTÉTELEK

EGYEZTETETT IDŐPONTOK ÉS AZOK LEMONDÁSA
Az előzetesen egyeztetett időpontokra gondosan felkészülünk, hogy a foglalt stúdióóra teljes mértékben a közös munkáról szóljon. Kérjük, hogy ha valami közbejön, jelezzétek nekünk legalább 24 órával az időpont előtt. Ha később mondjátok le, sajnos pótdíjat kell számítanunk, ami 2 munkaóra értékének felel meg.

STÚDIÓÓRA KEZDETE ÉS VÉGE:
A stúdióóra pontosan a megbeszélt időben kezdődik és a munka befejezésekor zárul le, ezért kérjük, hogy pontosan érkezzetek.

FOTÓ-, VIDEÓ- ÉS ANIMÁCIÓS PROJEKTEK:
A projektköltségek a feladat összetettségétől és a felhasznált anyagok függvényében kerülnek megállapításra.

FOTÓZÁSSAL ÉS FORGATÁSSAL KAPCSOLATOS IDŐPONTOK:
A fotózás és a forgatás időpontját kiterjedt szervezési munka előzi meg, mely magában foglalja a helyszínfoglalást, a szereplőkkel való egyeztetést, a kellékek és ruhák beszerzését, valamint a szükséges felszerelések előkészítését. Ezért nagyon fontos, hogy az ügyfelek időben érkezzenek a megbeszélt időpontra. Ez biztosítja, hogy a munkafolyamat hatékony legyen, és az igényeknek megfelelő képanyagot tudjunk készíteni az esetleges kérések és észrevételek alapján. A projekt kezdetekor 30% előleget kérünk, amely természetesen a munka végén kerül kiegyenlítésre.

FELELŐSSÉGI KÖRÖK:
A hangstúdióban készített hanganyagok, illetve a fotózáson és forgatáson készült képi és videóanyagok minőségéért teljes felelősséget vállalunk és garanciát nyújtunk. A más forrásból származó hang- kép- és videóanyagok minőségét vagy használhatóságát nem tudjuk garantálni.

JOGDÍJAK:
A stock hang- és képi anyagok a készítéstől számított egy évig használhatók fel. Egyedi hanganyagok és színészhangok esetén a jogdíjat egyedi megállapodás alapján határozzuk meg.

ARCHÍVUM:
Az elkészült anyagokat egy évig tároljuk, azonban az archívumot folyamatosan frissítjük. Egy év elteltével nem garantáljuk a korábban elkészített fájlok elérhetőségét. Az archívum átnézése térítési díj ellenében lehetséges (2 munkaóra), amely magában foglalja a fájlok átnézését, mentését és előkészítését.tálni.

Stúdiónk professzionális feljátszó helyiségei kiváló akusztikával és hangszigeteléssel rendelkeznek. A hangulatos világítás és a high-end berendezések egyedülálló atmoszférát teremtenek, amely inspiráló hatással van a munkára. Az általunk alkalmazott hibrid technológia – az analóg és digitális eszközök harmonikus ötvözése – kivételes hangminőséget biztosít és egyedülálló hangzásvilágot eredményez.

Ha a legjobb teljesítményt szeretnéd nyújtani, akkor nálunk a helyed! Válassz minket, és garantáltan elégedett leszel!

GALÉRIA

KÉRJ AJÁNLATOT

[contact-form-7 id="b088adf" title="Kapcsolat CÉG"]