"Tudás nélkül nem lehet,
szív nélkül nem szabad."

STÚDIÓNK

Stúdiónk professzionális feljátszó helyiségei kiváló akusztikával és hangszigeteléssel rendelkeznek. A hangulatos világítás és a high-end berendezések egyedülálló atmoszférát teremtenek, amely inspiráló hatással van a munkára. Az általunk alkalmazott hibrid technológia – az analóg és digitális eszközök harmonikus ötvözése – kivételes hangminőséget biztosít és egyedülálló hangzásvilágot eredményez.

Ha a legjobb teljesítményt szeretnéd nyújtani, akkor nálunk a helyed! Válassz minket, és garantáltan elégedett leszel!

TECHNIKA

KEVERŐ

Allen & Heath CMC 48 channel
Inline Mixing Console

HANGSZEREK

Yamaha Clavinova PF-100
Clavia Nord Lead 2 Virtual Analog
Akai S5000 sampler
Kurzweil K2500 sampler
E-mu ESI4000 sampler
E-mu Morpheus
E-mu Vintage Keys
Korg Wavestation SR
Yamaha TMX dobmodul

EFFEKTEK

Lexicon
t.c.electronic
Ursa Major
Digitech
Boss
Zoom
Roland
Sony
ADA

STÚDIÓ
MONITOROK

Tannoy
Yamaha
Auratone

HARDWARE

2 x 3,46 GHz 6-Core Intel Xeon
RME Fireface 800
ADI-8 (2x) 24 in / 28 out 24bit / 192khz

SOFTWARE

Cubase Pro 12
Pro Tools 12
Logic Pro X
300+ VSTI
1500+ csúcsminőségű plug-in

MIKROFONOK

Neumann
AKG
Shure
ElectroVoice
Revox
Sony
JVC

DINAMIKA
PROCESSZOROK

Aphex
SPL
BSS
Symetrix
DBX
Alesis
Yamaha
Focusrite

AMIVEL FOGLALKOZUNK

Nálunk biztosan megtalálod a tökéletes segítséget az elképzeléseid megvalósításához, bármilyen műfajról, stílusról vagy hangzásvilágról legyen is szó. Tapasztalt és profi stábunk garantálja, hogy a felvételek tökéletesek legyenek, és a végén egy olyan hanganyagot kapj, amire büszke lehetsz.
Ha új projektedhez vagy meglévő munkád finomhangolásához szakértő segítségre van szükséged, ne habozz felkeresni stúdiónkat! Kérj ingyenes konzultációt vagy érdeklődj bármiről, ami eszedbe jut.

HANGFELVÉTEL

Széleskörű zenei szolgáltatásokat nyújtunk zenekaroknak és előadóknak egyaránt, akik professzionális éneksávok és hangszerek rögzítését, meglévő felvételek bővítését (overdubbing), demók és EP/LP lemezek elkészítését tervezik.

DALSZERZÉS / HANGSZERELÉS

Bármilyen koncepciót vagy ötletet képesek vagyunk aprólékosan kidolgozni.
Dalszerzés esetében elég csak azt jelezned, milyen előadóhoz hasonló hangzást és dalt szeretnél közvetíteni.
A hangszereléshez rendelkezned kell egy alapkompozícióval vagy dalötlettel, amelyet tovább szeretnél fejleszteni. Ez lehet dallam, dalszöveg, akkordmenet vagy egy nyers felvétel.

KEVERÉS / MASTERING

A keverés során a referencia alapú keverés elvét alkalmazzuk. Ez azt jelenti, hogy kérünk tőletek egy előzetes, példaértékű hangfelvételt, hogy megérthessük, milyen hangzást szeretnétek elérni. A keverés folyamata nálunk mindig a zenekar jelenlétében zajlik, mert fontos számunkra a közvetlen visszajelzés. Ez segít finomhangolni a hangzást és a zenekar igényei szerint pontosítani a végeredményt.

UTOPIA PLUS

Kreatív támogatás

Stúdiónk nemcsak hangfelvételeket készít, hanem számos kreatív szolgáltatást is kínál kifejezetten zenekarok/előadók számára. Ezek közé tartoznak a zenei videók/klipek, fotózás, logó- és arculattervezés, album grafikai tervezése és számos más kreatív projekt.

MIÉRT VÁLASSZ MINKET

Mert tudjuk, hogy a zenei produkció során milyen fontos a megbízható stúdió. Hibrid technológiánkkal a legjobb hangzást érjük el, és 30 év tapasztalatunkkal bizonyítottuk, hogy rendelkezünk a szükséges tudással ahhoz, hogy ezt a célt elérjük. Minden projektben a legjobb eszközöket és eljárásokat használjuk, és szoros együttműködésben dolgozunk veled, hogy a végeredmény minden szempontból tökéletes legyen.

CSAPATUNK

KISS ZOLTÁN
alapító, vezető hangmérnök
földi albert
zeneszerző, hangszerelő, hangmérnök
kiss kamilla
produkciós asszisztens
kiss virág
management

GALÉRIA

KAPCSOLAT

Ha szeretnél időpontot foglalni, érdeklődnél a stúdió árai és szolgáltatásai iránt, vagy csak általános kérdéseid lennének, kérjük, töltsd ki az űrlapot, és hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot.

[contact-form-7 id="83fe0d8" title="Kapcsolat ZENEKAR"]